Srbija
Srbija
Italija
+381 11 227 0 554 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Trajka Rajkovića 3 11070 Novi Beograd, Srbija
+39 348 62 68 407

Nakon realizacije , a isti dan, uživaćete u prvoj vatri u kaminu.

TABAŠ KAMINI

.…OD PROJEKTOVANJA DO REALIZACIJE …. 

Tabaš KAMINI već 15 godina izdrađuje kamine po sistemu „ključ u ruke“. SVE FOTOGRAFIJE KOJE PRONAĐETE NA NAŠEM SAJTU SU NAŠI REALIZOVANI KAMINI, neke od naših kamina možete pogledati u GALERIJI

Kamini Tabaš

Naš pristup izradi kamina je različit zbog želje klijenta za specifičnom realizacijom baš „mog kamina“ . Svaki od kamina je realizovan tako što je prilagođen vašem prostoru, dimenzijama vaše prostorije, senzibilitetu vašeg enterijera. Time je svaki od naših kamina unikat!

USLUGE KOJE PRUŽA FIRMA TABAŠ KAMINI

Tabaš KAMINI je stručni tim koji vam može omogućiti konsultacije, a vezano za kamine, u fazi izgradnje vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Na osnovu vaše želje, skice, fotografije ili detaljnog projekta vašeg arhitekte, Tabaš KAMINI može odgovoriti na svaki vaš zahtev i u kratkom roku realizovati vaš kamin. Takodje, zajedno sa vašom konsultacijom, u potpunosti može izabrati vrstu i dimenziju ložišta koja odgovara vašem prostoru. Na tržištu se nalaze različita ložišta strane proizvodnje. Tabaš KAMINI vrši ugradnju svih vrsta ložišta. Ugrađujemo ložišta proizvođača iz: Francuske, Italije, Nemačke, Poljske, Norveške i druga. Neka od ložišta u ponudi , pronadjite na našoj strani LOŽIŠTA.
Obloga kamina je najčešće od prirodnog kamena, različite obrade (polirano, brušeno, bunjasto i sl.) , Tabaš KAMINI , a po vašoj zelji, može pronaći idealnu oblogu za vaš kamin, koji odgovara vašem enterijeru.
Nakon detaljnog nacrta i radionickih detalja, koje Tabaš KAMINI izrađuje, a u dogovoru sa vama, pristupamo realizaciji istog.
REALIZACIJA KAMINA nakon što je sav materijal naručen i isporučen, traje od dva do četri radna dana u zavisnosti od kompleksnosti kamina.
Nakon realizacije , a isti dan, uživaćete u prvoj vatri u kaminu.

0+
Realizovanih kamina
0
Različitih grupa kamina
+0
Godina rada